joi, 21 aprilie 2011

Wishes List!

Ok.. deci nu mica mi-a fost surprinderea cand am gasit o poza cu Slash fara pantaloni..din spate. Nici macar  nu pot sa o pun aici din motive pornografice [] asa ca va dau link-ul. click!-asta nu ca ar avea vreo legatura cu postarea de azi!

Pana una alta, eu o sa fac un top 10 dorinte de Paste.











Poate asa din intamplare imi citeste vreun Iepuras postarea si se incumeta sa imi faca cadou urmatoarele:

1. Tricou Guns N'Roses [deja am cu restu` 15 trupe preferate]













2. Perechea aia de blugi taiati si rupti si scrisi si cu fata lui Nu-Stiu-Cine pe ei pe care am vazut-o intr-un Mall. Atunci cand am fost. Acum vreo luna. Da, probabail s-a vandut de atunci, dar.. keep the faith!











Ma rog, ceva asa cum are Dave Sabo [chitarist Skid Row]

3. Chitara acustica- serios acum, toate generatiile familiei mele au avut una, doar eu trebuie sa ma omor cu chitari acustice mai intai, si de abia apoi sa trec la electrice.

















4. Un nou telefon mobil. Ce ma ajuta pe mine ca am o caramida de Blackberry. Aloo!? Cand am spus de ziua mea [in august] ca vreau un telefon nou, ma refeream la ceva cat mai mic care sa aiba totusi mp3. Nu ditamai caramida cu 5243686328635295232532 de functii pe care de abia m-am invatat cum sa imi schimb imaginea de fundal!









5. O noua zugravire a peretilor camerei mele. Adica serios acum, ROZ?! Inteleg ca nu eram acasa la ultima zugravire, dar eu am spus ca imi vreau camera albastra, nu roz! Ce-s io?! Hannah Montana?





6. Noi culori de ulei. Cum se presupune ca pot eu picta fara ele?!











7. Catrea PS: Te iubesc. E filmul meu preferat si am citit cateva pagini din carte si e pur si simplu minunata. De 2 luni dau aproape in fiecare zi pe la biblioteca judeteana si imi tot spun ca e la legat [adica la lipit pentru ca ultimul care a luat-o a si supr-o]. Am fost la diverta si tot zace acolo, pe faft, fara sa o cumpere nimeni. Asa ca.. Iepurilă! Astept o carte aici !

















8. O noua telecomanda. Am mentionat ca la cea veche nu mai merge sonorul in jos? Adica pot doar sa dau mai tare, dar daca vreau sa reduc sonoru` trebuie sa imi misc posteriorul pana la televizor si sa mut din el. Da, cam toate se strica la mine. Ce coincidenta.
 ps: ecranul LCD atasat ei este optional.










9. Bilete la BestFest. 2. Si pt cea mai buna prietena a mea. E ceva rau ca vreau sa-l vad pe mine Mika si pe Pendulum?









10. BANI! Sa fim seriosi, suntem niste materialiste/ materialisti. Si daca iepurasul mi-ar da bani, oricum mi-as cumpara ceva din cele mentionate anterior.











Concluzie finala: vreau cam multe!
Am scris 10 lucruri pentru ca macar 2 din ele sper sa le primesc. Restul de 8 fac eu rost de ele pe parcursul anului

Deci, asadar si prin urmare, am urmatorele morale:
Keep Wishing!
Keep Dreaming!
Keep BonJoving!

2 comentarii:

  1. Daa e rau mai bine te duci la Rock The City
    See you there;)(daca mergi)
    aaa si vezi ca ai scris catrea;)

    RăspundețiȘtergere
  2. @BrEaTh-Is-NoT-LiFe
    La rock the city am deja bilete, de acea nici nu le mai cer :))
    In ce zile mergi?
    Eu am abonament pe toate 3 :x

    RăspundețiȘtergere