sâmbătă, 9 aprilie 2011

Does your computer sounds like Skid Jovi`s Roses?

Well, mine does!
Ascultam eu muzica , Skid Row mai exact, cand ma cheama tata pana la el. Ma duc, uit de calculator.
Vin inapoi cam peste 15 minute, nu mai canta muzica. Mi se paruse mie ca o lasasem pornita, dar ma rog. Deschid youtube-ul pun Paradise City [Guns N`Roses] si ma iau cu messu`. Prinsa in conversatie, mai dau din cap la acordurile lui Slash, dar in principal vorbesc pe mess si nici nu prea dau importanta muzicii care imi canta mie din youtube. Buuuuuuun, nimic anormal pana aici!
Vine Orlando, un prieten impreuna cu care iau ore de chitara. El ii asa o fire mai, nebuna, asa ca mine.
Vine asta, intra la mine in camera ca in gara de nord. Incepe sa se rada si cu.. posterioru` de mine. Rade, rade, rade, ce sa se mai opreasca frate. Se rade ce se rade, se opreste, iar rade. Eu eram deja mai nervoasa decat un taur muscat de un sapre rosu.  Se opreste intr-un final, se aseaza pe scaun sta. Sta, sta si iar sta! Cum radea ca disperatu` inainte, acuma sta ca paralizatu`. Nu schiteaza nici un semn, nici.. nimic. Ma asez eu la calculator, nervoasa, am zis ca-l las in prostia lui, cand deodata sparge tacere:
-Tie nu-ti suna nimic ciudat nu?zice el.
-Cred ca iti suna tie neuronul ala din cap. Cred ca o sa moara in curand de singuratate.zic eu.
-Tu chiar nu realizezi nu-i asa? intreaba el.
-Ce?intreb eu.
-Ce melodie asculti, ascultam noi acum? continua el sa intrebe.
-Pai n-auzi, continui eu sa intreb.
    Cand incerc sa aud si eu, imi dau seama. Pe youtube: Guns N`Roses-Paradise city.
In Winamp: Skid Row-Youth gone wild
Pe youtube in alta fereastra:.. Ati ghicit, Bon Jovi- Only Lonely

Stau eu, ma gandesc, ma apuca rasu` cand imi dau seama ca in camera mea rasuna un ghiveci de muzica si pe urma imi da Orlando lovitura de gratie: Your computer sounds so like Skid Jovi`s Roses! [trandafirii lui Skid Jovi.] Pe urma imi arunca asa un: te mai si crezi fana! care ma atinge fix la inima. Adica, cum am putut sa nu-mi dau seama ca ascultam 3 dintre melodiile mele preferate, in acelasi timp?! Daca stau sa ma gandesc, eu chiar fredonam cate un vers de la una, unu de la alta.


Morala: fiti atenti la ce ascultati! Nu va faceti de rusine ca mine! [normal ca au aflat toti rockeri din oras, un oras destul de mic totusi, intamplarea mea]
Morala 2: Keep BonJoving!


PS: V-am mai spus ca iubesc emoticoanele?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu