luni, 6 iunie 2011

2 Vesti, again!

Deciiiiiiiiii prima si cea de care ma simt cea mai mandra/fericita/bucuroasa/nemaipomenit de bine/extrem de fericita, ma duc la concert la Alice Cooper! 

Stiti ca data trecuta cand a concertat in Romania, a fost pe aceasi scena si Marilyn Manson si s-a impacat dupa multi ani in care au fost certati?








A doua, daca tot am terminat cu laudatul, e una pe care eu am prevazut-o, dar care acum sa confirmat.

"Chitaristul Richie Sambora (51 de ani) a părăsit, la sfârşitul săptămânii trecute, clinica de dezintoxicare unde s-a internat pentru a-şi trata dependenţa de alcool şi se va alătura colegilor din trupa Bon Jovi, aflaţi în plin turneu.
Potrivit TMZ.com, Sambora va fi alături de colegii săi mâine, la concertul din Croaţia. Richie Sambora s-a internat, la sfârşitul lunii aprilie, într-o clinică americană, deoarece „în ultima perioadă a consumat prea mult alcool şi a vrut să-şi pună ordine în viaţă", potrivit unei surse citate de Radar Online. El a mai fost internat pentru aceleaşi probleme şi în 2007. Pe 10 iulie, trupa americană va susţine primul său concert în România, la Bucureşti, în Piaţa Constituţiei."

Si se spune ca nu poti muri de la prea multa fericire! EU AIA FAC!


Keep BonJoving!
Keep AliceCoopering!

Un comentariu: