miercuri, 31 august 2011

Top 10 trupe Death Metal !

În opinia mea, normal.
Datorită unui bun prieten, mai nou ascult cam mult death metal, aşa că nu ar strica să fac, în calitate de amator, un top 10 trupe pe care le ascult acum (probabil că există trupe mai bune, dar încă nu le-am descoperit, aşa că îmi cer de pe acum scuze pentru eventuale omiteri).

10. Arch Enemy.
Cum mi-a fost prezentată o melodie de la ei:
prieten: ascultă melodia asta http://www.youtube.com/watch?v=mZM-d2qD15E că îi cântată de cea mai tare pi**ă după Ioana d`Arc.
Na, ce să zic eu când am auzit această prezentare... just speachless. Oricum el are un vocabular plin de cuvinte pe care îmi este ruşine să le reproduc aici, dar în rest e un băiat ok.

9. As I Lay Dying
Prima melodie pe care am ascultat-o de la ei a fost Parallels.

8.Trivium.
Melodia Like light to the flies.

7.Immolation.
Melodia Close to a world below a fost prima pe care am ascultat-o şi mi-a plăcut. Mi-a plăcut? Voi spune la sfârşitul top-ului în ce fel mi-au plăcut toate melodiile astea


6.Majestic Dimension.
Cu melodia asta.

5. Aici am o colaborare care îmi place mult. Pendulum cu In flames.
Melodia self vs self. De fapt după melodia asa m-am apucat să ascult death metal..


4. In flames
Melodia preferată de la ei, take this life.

3.Tenaciouse D
Melodia The metal e chiar tare!

2. Dimmu Bogir
Na, acum e acum. O să mă consideraţi o eretică, dar mie îmi place melodia. Şi da, ştiu că videoclipul de la Getaways e cam satanist..

And the final countdown must come to an end so..


1. Turisas
Cam necunoscuţi, dar melodia Stand up and fight chiar mi-a ajuns la.. nu se poate spune suflet, deci la creier. Plus că e prima melodie metal în care văd/aud un acordeon. Merită totuşi să ascultaţi şi Rasputin de la ei.


Cam asta a fost. Acum să clarificăm unele chiesti:
Poate că unele melodii au versuri mai sataniste, videoclipuri şi mai şi, şi poate că vocea solistului sună cam ca a unui câine care latră sau e chiuit, eu însă pun mai mult accent pe linia melodică a melodiei. Cât timp toba bate şi chitara sună, nu îmi pasă de altceva (în melodiile astea metal, zic.)
Alt lucru! Chiar dacă îmi plac melodiile astea, încă iubesc melodiile trupelor mele preferate. Acelea sunt melodiile mele preferate, astea doar îmi plac.
Acestea fiind spuse, sper că nu v-am speriat prea tare cu apucăturile mele death metal .




Keep BonJoving! 
Keep listening to any kind of rock music!

4 comentarii:

  1. Si pe mine ma intereseaza in special partea instrumentala la death metal, pentru ca versurile nu le inteleg oricum, doar daca le caut pe internet. Prima data cand am ascultat Children of Bodom(chiar daca am auzit ca este o trupa de heavy metal, deseori este clasificat ca fiind de death metal melodic), am crezut ca solistul nu are voce:))), apoi a inceput sa-mi placa mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. am o intrebare: CUM A AJUNS TENACIOUS D IN TOP 10 TRUPE DE DEATH METAL?! asta e foarte ciudat, nu ciudat. eu stiam ca astia canta muzica chiar linistita (da, da, stiu de melodic death metal). dar nu are cum. nu stiu melodia the metal dar chiar nu are cum tenacious d sa fie death metal. asta chiar nu o pot crede. si din cate stiam dimmu e black nu death (exista o mica mare diferenta). as i lay dying e mai mult thrash sau metalcore. si mai am eu ceva cu in flames...nu stiu exact ce gen e, multi spun ca e melodic, dar eu nu prea cred. in rest, e foarte bun top-ul. felicitari si la mai multe. (apropo, ai un blog super marfa)

    RăspundețiȘtergere
  3. Păi mi-am dat de fapt seama că ar fi trebuit să îl numesc mai degrabă : top 10 melodii death metal.
    Tenacious D cântă de fapt hard rock, heavy metal, dar melodia asta mi se pare aşa mai metal, cum am spus ar fi trebuit să îi spun top 10 melodii.
    Dimmu bogir, as I lay dying si in flames le-am catalogat eu la metal pentru că pur şi simplu îmi plac şi nu o să mă apuc să fac top-uri 10 pentru toate subgenurile :))
    În rest, mulţumesc de aprecieri >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. Dimmu Borgir e symphonic black metal, in niciun caz Death metal.

    RăspundețiȘtergere